"Anarchy is not chaos, but order without control."
David Lyson
Takku Facebookissa Takun tarjoamat verkkosyötteet (feedit)
Luo tunnus! | Kirjaudu 24.10.2014 @ 09:52
Lähetä artikkeli sähköpostina Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Luokkaretki lähiöst linnaan 6.12.

Koht on taas se aika vuodesta, jolloin rikkaat, julkkikset ja kadetit kerääntyy veronmaksajien rahoilla presidentin linnaan pyörimään ja dokaamaan.
Sisällä linnassa salamavalojen välkkyessä nämä yhteiskunnan loiset toistavat pöhinäistä valhetta muka hyvinvoivasta kansakunnasta. Poliitikkojen ja EK:n kurjistamiseen tähtäävää leikkauspolitiikkaa ei tarvitse edes perustella, samalla kun leipäjonot kasvavat entisestään ja työttömyys lisääntyy ennätysvauhtia. Skumppapäissään rikkaat jauhavat Suomesta jossa jokainen lähiön kasvatti voi halutessaan nousta yhteiskunnan pyramidin pitkiä portaita, kunhan jaksaa vaan pakertaa talkoohengessä. Rikkaiden mielestä kaikki lähtevät samalta viivalta takomaan omaa onneaan, olit sitten Eirasta tai Kontulasta. Lähiönuoret, maahanmuuttajat, köyhät, opiskelijat ja sadattuhannet työttömät kuitenkin tietävät totuuden. Porvarihan lähtee siltä samalta viivalta mersullaan ja 6.12. vieläpä taksilla suoraan linnan juhliin! Sellainen peli ei vetele!

Pormestari Pajusen hysteerinen ratkaisu sosiaalisiin ongelmiin on lähiöbaarien sulkeminen, vartioinnin ja valvontakameroiden lisääminen ostareille. Holhooja-Pajusen koksukaveri Pia Kauma ei osaa kuin suoltaa populistista roskaa siitä, miten maahanmuuttajat muka ostavat sossun rahoilla upouusia lastenvaunuja. Vanavedessä Persut ehdottelevat suu vaahdossa katupartioita mielestään väärän näköisten perään. Oikeiston politiikka on aina ollut heikommassa asemassa olevien syyllistämistä ja  usuttamista toistensa kimppuun sen sijaan, että pomot ja päättäjät saisivat ansaitsemaansa kyytiä. Rikkaat käyvät päivä päivältä röyhkeämpää luokkasotaa meitä muita vastaan leikaten elämän perusedellytyksiä. Aika laittaa addut jalkaan ja antaa eliitille kenkää!

Itsenäisyyspäivänä meidän odotetaan jäävän himaan tsiigaamaan kansallismielistä hehkutusta ja talvisodan tekohengitystä. Kuitenkin samaan aikaan kulisseissa valtaa siirretään kansainvälisille suuryrityksille. Espoon kerma toivoo meidän uskovan että olemme kaikki samassa veneessä, vaikka me soudamme kun porvari nauttii maisemista. Skippaa kotisohva ja lähde luokkaretkelle lähiöst linnaan! Muistutetaan porvaristoa siitä kuinka moni tienaa alle 2600 e/kk ja millaiset seuraukset leikkauspolitiikalla tulee olemaan. Kaikki yhdessä luokkaretkelle kuumottamaan eliittiä - pistetään Stubbin vampyyrinhymy hyytymään!

Seuraa tiedotusta. Pian avataan blogi!

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Solidaarisuusaktio Helsingissä. Kolchenko vapaaksi! Sentsov vapaaksi!

[Avtonom]

KOLCHENKO VAPAAKSI!

SENTSOV VAPAAKSI!

Venäjän hallinto yrittää vaientaa kaikki toisinajattelijat Krimillä hinnalla millä hyvänsä. Räikeimpiä tapauksia ovat anarkisti ja antifasisti Aleksandr Kolchenkon ja elokuvaohjaaja Oleg Sentsovin pidätykset Krimillä toukokuussa 2014. Heitä kumpaakin syytetään terroristijärjestöön kuulumisesta ja osallisuudesta mm. tuhopolttoon venäjämielisen ’Venäläinen yhteinäisyys’ –puolueen toimistossa. Lisäksi Venäjän turvallisuuspalvelu FSB väittää, että he olisivat nationalistisen ja äärioikeistolaisen ’Oikea sektori’ –järjestön kannattajia.

Väitteet Kolchenkon yhteyksistä ’Oikea sektori’ –järjestöön ovat absurdeja, sillä Kolchenko on tunnettu anarkistisesta ja antifasistisesta taustastaan.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Pohdintaa toimintapäivästä vapaakauppasopimuksia vastaan.

 

Helsingissä järjestettiin osana kansainvälistä toimintapäivää
mielenosoitus ttip- ceta- ja tisa-
vapaakauppasopimuksia vastaan. Virallisten tietojen mukaan
600 ihmistä osallistui mielenosoitukseen ja kaikki sujui rauhallisesti.
Tässä muutamia ajatuksia ja huomioita joita koimme tarpeellisiksi
jakaa.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Solidaarisuuskutsu No TAV-vangeille Italiassa

Chiara, Claudio, Mattia ja Niccolo ovat anarkisteja Italian alueelta. Maaliskuussa 2014 Chiomonten alueella, lähellä Torinon kaupunkia, tapahtui sabotaasi-isku TAV-luotijunan työmaata vastaan. Toverit pidätettiin myöhemmin syytettyinä iskusta. Heitä syytettiin alun perin terrorismista, mutta nuo syytteet kaatuivat nopeasti. Siitä huolimatta tovereita odottaa pitkät vankeustuomiot. Syyskuun lopussa käydyssä oikeuden istunnossa toverit päättivät myöntää “syyllisyytensä” iskuun tai toisin sanoen kantaa “kumouksellisen vastuun” teostaan ja pistää iskun insurrektionalistisen anarkian viitekehykseen. Kaikkien tovereiden puheenvuorot painottivat heidän omistautumistaan anti-autoritaariselle taistelulle, jolla on Italian valtion alueella vahvat ja ylpeät perinteet.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Katupartioista

[Varis]

Äärikansallismieliset ovat viime viikkoina haikailleet katupartioiden perään. Ainoa ryhmä, joka näitä haaveita on yrittänyt toteuttaa, on epäonnistunut kaksi viikonloppua putkeen. 

Puheet katupartioista osoittavat, kuinka lähellä toisiaan eri kansallismieliset tahot Suomessa ovat. He ovat osa samaa liikettä, kansansedustajista tuomittuihn uusnatseihin.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Suomen Vastarintaliikkeen “katupartio” lähetettiin kotiin

Raportoimme aiemmin, että Suomen Vastarintaliikkeen natsit olivat aloittaneet jonkinlaisia “katupartioita” Helsingissä. Ensimmäinen partio oli viime lauantaina ja se oli kohdannut väkivaltaista vastarintaa.

Tänään he yrittivät katupartioida Helsingissä uudelleen, nyt antifasistit osasivat odottaa sitä ja lyhyen kohtaamisen jälkeen fasisteille tehtiin selväksi, etteivät he määräile ketään Helsingin kaduilla. Lopulta poliisi tuli väliin, mutta tilanne päättyi onnellisesti antifasistien osalta ja epäilemme, että katupartiointi ei tuota aivan haluttua tulosta äärioikeistolle.

Lisää informaatiota seuraa perässä.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Kähinää Kööpenhaminassa

Perjantai-iltana 17. lokakuuta järjestetty rasisminvastainen kadunvaltaus kokosi Kööpenhaminan ydinkeskustaan noin kolmesataapäisen joukon nauttimaan musiikista ja maksuttomasta baaritarjoilusta mellakkavarusteisen poliisin valvovan silmän alla.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Vaikuttavat kuvat Meksikoa ravisuttavista protesteista

Meksikoa ravisuttavat protestit saivat alkunsa pienestä Igualan kaupungista Guerreron osavaltiossa 26. syyskuuta. Tapahtumasarja, joka johti 43-opiskelijan katoamiseen ja hyvin todennäköiseen joukkomurhaan on herättänyt raivoa poliisia ja rikollisjärjestöjä kohtaan.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Video: Näin toimii Guardia Civil Melillassa (Espanja)

Lokakuun 16. jälleen ryhmä siirtolaisia kiipesi "turvallisuus-aidan" yli ja pyrkivät Espanjan maaperälle, Melillan kaupunkiin, joka sijaitsee Afrikan mantereen puolella ja on muistutus Espanjan brutaalista siirtomaa-ajasta. Ryhmä Guardia Civilin poliiseja rupesi hakkaamaan siirtolaisia ja seurauksena Danny, 23-vuotias kamerunilainen putosi aidalta ja hänen tilastaan ei ole vielä tietoa. Vastaava käytös on täysin normaalia Espanjan rajoilla ja etenkin Afrikan puolella sijaitsevissa Melillassa ja Ceutassa, jossa siirtolaiset toteuttavat vastavia "massa-aktioita".

Lähde: La Haine

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

A-ryhmä militarismia vastaan

[A-ryhma.org]

Helsingissä on käynnistynyt jälleen Aseistakieltäytyjäliiton koordinoima kutsuntakampanja. Asepalveluksen suorittamisen vaihtoehdoista kertovia lennäkkejä on jaettu kutsuntojen yhteydessä lähes joka vuosi 60-luvulta lähtien. Muualla maassa kutsunnat ovat alkaneet osin jo aiemmin syksyllä.

A-ryhmä tukee antimilitaristista ruohonjuuritason toimintaa ja vaatii armeijan lakkauttamista ja totaalikieltäytyjien vankeus- ja valvontarangaistusten lopettamista. Armeijan yhteydessä on tietysti luovuttava myös siviilipalveluksesta, joka on valtion pakkokeino alipalkatun työvoiman tuottamiseksi.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Barcelona, rakastettuni - Tarinoita "Tuliruusun" kaduilta (osa 5: 1968-1975)

Juan Caradura

osa 1: 1869-1897

osa 2: 1900-1923

osa 3: 1939-1957

osa 4: 1959-1968

osa 6: 1975.1978

Kun 1960-luvun kapinat järisyttivät maailmaa, näytti Espanjassa todellisuus hyvin toiselta. Francon hallinto oli viimein kyennyt saamaan yliotteen lukuisista vastarintaryhmistä, joiden toiminta ei ollut pysähtynyt hetkeksikään sisällissodan päättymisestä. Turismi syntyi luomaan valheellista kuvaa ulkomaailmalle, ottaen iskulauseekseen “Espanja on erilainen”. Vuoden 1968 tapahtumat naapurimaa Ranskan kaduilla olivat kuitenkin jotain joiden aiheuttamat järistykset tunnettaisiin aina Barcelonan ja Madridin kaduilla asti ja joka nostaisi Espanjan ulos pimeydestä. Barcelonassa 1970-luku oli kuin paluu anarkismin ensimmäisiin vuosiin – pommit, pankkiryöstöt ja Molotovin cocktailit palasivat ja “Tuliruusu” puhkesi jälleen täyteen kukkaan uusien “autonomisten taisteluryhmien” johdattaessa ihmisiä kapinaan fasismia vastaan. Lähtölaskenta oli alkanut. Fasismi tulisi viimein tiensä päähän, mutta verenvuodatus oli vasta alussa.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Hki: Mielenosoitus Meksikon valtion väkivaltaa vastaan ke 15.10 klo 17.00

Tule mukaan maailmanlaajuiseen mielenosoitukseen Meksikon valtion väkivaltaa vastaan!

“Heidät vietiin elävinä, ja me haluamme heidät elävinä takaisin!” – Tule tukemaan poliittisen terrorin uhreja Meksikossa!

Syyskuun 26. päivä joukko Ayotzinapassa kyläkoulujen opettajiksi opiskelevia nuoria joutui poliisin hyökkäyksen uhriksi Igualan kaupungissa. Poliisi murhasi kuusi ihmistä, 17 haavoittui ja 43 oppilasta siepattiin. Poliisi luovutti myöhemmin siepatut opiskelijat puolisotilaalliselle rikollisjärjestölle ja tämän jälkeen osa opiskelijoista on löydetty kidutettuina ja murhattuina.

Maaseudulle opettajia valmistavat opettajankoulutuslaitokset (”escualas normales”) tunnetaan Meksikossa yhteiskunnallisuudestaan.

Opiskelijoiden massamurha on osa Meksikossa tällä hetkellä tapahtuvaa yhteiskunnallisten liikkeiden tukahduttamista.Mielenilmaus on osa laajempaa maailmanlaajuista toimintaa, jolla haetaan oikeutta Ayotzinapan opiskelijoille ja viranomaisia vastuuseen.

Kokoonnumme keskiviikkona 15.10, klo 17.00 Meksikon suurlähetystölle (Simonkatu 12, Helsinki).

Tapahtuma Facebookissa

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Silminnäkijähavaintoja Helsingin uusnatseista?

[Varisverkosto]

Uusnatsiryhmä Kansallinen vastarinta järjesti Helsingissä "katupartion" lauantain ja sunnuntain (11.-12.10.) välisenä yönä. Kyseisen ryhmän oman nettisivun mukaan natsit kiersivät "keskustan puistoissa: Baana, Kiasma, Hakasalmen puisto, Alppipuisto, Linnanmäki sekä Kaisaniemen puisto".

Natsien "katupartiointi" ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, sillä heidän mukaan "Illan loppupuolella äärivasemmistolaisten joukko uhkaili heille juttelemaan mennyttä aktivistiryhmää. Kun partio oli poistumassa paikalta, lähtivät aggressiiviset vasemmistolaiset seuraamaan heitä, mikä johti pieneen nujakkaan. Tämän jälkeen tilanne rauhoittui ja partio pääsi jatkamaan matkaansa."

Olitko nujakan silminnäkijä tai kohtasitko kaduilla propagandaansa jakavia natseja? Kaipaamme kaikenlaisia silminnäkijähavaintoja ja lisätietoa viime yön tapahtumista. Jos näit tai tiedät jotain asiaan liittyvää, ota yhteyttä varishelsinki ät riseup.net

Ei natseja Helsingin kaduille, ei natseja mihinkään!

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Raportti: Dragon Miningin kullankaivuutoiminnassa paljon ongelmia

Australialaisomisteisen Dragon Mining -yhtiön kaivostoiminnan haitoista julkaistiin kattava raportti torstaina 9. lokakuuta. 

Dragon Miningin Oriveden kaivos ja Sastamalan rikastamo saivat kyseenalaista medianäkyvyyttä syksyllä 2013 vesistöpäästöjensä sekä ympäristölupiensa epäselvyyksien vuoksi. Myös yhtiön aikeesta avata kiistelty kultakaivos Kuusamoon on seurannut paljon keskustelua. Kullanhimoinen lohikäärme -raportti pureutuu Dragon Miningin ympäristöongelmiin ja niiden taustoihin. Se osoittaa, että kullan kaivuulla on vakavia ympäristövaikutuksia jopa pienten kaivosten ympäristössä.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Barcelona: Fasistit hyökkäsivät antifasistien mielenosoitukseen

Mossot suojelevat fasisteja oikeustalon portailla

Juan Caradura

Päivitetty 20.25 Noin 30 fasistia, aseistautuneina pesismailoilla, kepeillä ja kypärillä on hyökännyt tänään torstai-aamuna antifasistien mielenosoitukseen, joka järjestettiin Sergin ja Rubenin tueksi, joita syytetään vuonna 2011 tapahtuneesta hyökkäyksestä fasistien konserttia vastaan Poble Noun alueella Barcelonassa. Tilanne on edelleen käynnissä, joten päivityksiä tulossa myöhemmin. Noin 40 poliisia seurasi vierestä kun fasistit hyökkäsivät demon kimppuun lukuisien turistien ja työmatkalla olevien ihmisten edessä. Antifasistit ovat nyt alueella ja hyökkääjiä etsitään.

Fasismin kanssa ei tule neuvotella – se tulee murskata!

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Linux-asennusrieha (Installfest) työllisyyden puolesta ja Microsoftia vastaan

Perjantaina 31.10. klo 16-20 Uuden ylioppilastalon Cajsa-salissa (Mannerheimintie 5 B 4.krs.)   Viime vuonna Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer kirjoitti sähköpostitse kaikille yhtiön työntekijöille, ettei heidän täydy olla huolissaan tulevaisuudestaan.  Syyskuussa 2013 Micosoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer ja entinen Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop vakuuttelivat Oulun nokialaisille että toiminta tulee jatkumaan kuten ennenkin. Nokia-kauppa saatiin päätökseen huhtikuussa, ja vain kolme kuukautta myöhemmin Microsoft ilmoitti että Oulun toiminnot
Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Ei kurjistamispolitiikalle – yhteistetään Palmia!

Katso myös: Palkkaorjamarkkinat 8.10.


Helsingin kaupunginvaltuusto äänestää 8.10. kunnallisen liikelaitos Palmian yhtiöittämisestä. Mikäli ehdotus menee läpi, Palmian tuottamat palvelut kilpailutetaan ja tilataan kansallisilta ja ylikansallisilta suuryrityksiltä jotka pystyvät tarjoamaan halvinta pakettia. Halvat kustannukset tarkoittavat kuitenkin myös halpaa työvoimaa, sillä kustannuksia lasketaan polkemalla palkkoja ja huonontamalla olosuhteita joissa töitä tehdään. Kilpailutuksen jälkeen töitä joudutaan tekemään nopeammin ja enemmän huonommalla palkalla.

Palmian yhtiöittäminen on osa uusliberaalia kurjistuspolitiikkaa, jonka tarkoituksena on turvata pääomien kasautuminen hinnalla millä hyvänsä. Kun julkinen sektori avataan markkinoille, kilpailu pakottaa yritykset irtisanomaan työntekijöitä ja kehittämään organisaatiotaan pääoman tarpeisiin. Pahimmillaan tuottavuuspakko ilmenee työntekijöiden ihmisarvon polkemisena, kuten viimeaikaisessa tapauksessa, jossa Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenian irtisanomat 36 työntekijää tulivat törkeällä tavalla haukutuiksi, vähätellyiksi ja nöyryytetyiksi irtisanomisen yhteydessä.

Myös sosiaaliturvan kehittäminen vastikkeelliseksi on osa kurjistavaa kehitystä. Sen avulla pyritään tuottamaan työmarkkinoille oikeudetonta halpatyövoimaa, joka joutuu tukien eväämisen uhalla suostumaan palkattomaan työhön. Esimerkiksi Forssassa järjestettävässä työkokeilussa työttömiä ohjataan maatiloille tekemään työtä nimellistä kulukorvausta vastaan.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Anarkisteja liittyi ISIS:n vastaiseen taisteluun puolustamaan autonomista kurdialuetta

Perjantaina 26. syyskuuta Libertaarinen vaihtoehto (Alternative Libertaire) raportoi, että istanbulilaisten anarkistien, sekä vasemmistolaisten ja feminististen toimijoiden on onnistunut ylittää Syyrian ja Turkin välinen raja, ja päästä ISIS:n uhkaamaan Kobanen kaupunkiin.

Syyrian ja Turkin rajalla sijaitseva Kobanen kaupunki on ollut useiden päivien ajan ISIS:n joukkojen saartama. Kobane on strategisesti tärkeä kohde ja sen joutuessa ISIS:n käsiin koko Syyrian Kurdistania on uhattuna. Samoin uhattuna on alueen "demokraattiseksi autonomiaksi" ja "demokraattiseksi konfederalismiksi" kutsuttu poliittinen ja yhteiskunnallinen malli, jota on kehitetty vuoden 2012 heinäkuusta.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Meksikossa anarkistivangit nälkälakkoon

Meksikossa anarkistivangit ovat ryhtyneet nälkälakkoon 1.10, vastustaakseen valtion kontrollimekanismeja, erityisesti vankiloita. He pyrkivät näin jatkamaan taistelua ja vastustamaan vankilan pyrkimyksiä kurinalaistaa ja ”uudelleen sopeuttaa” heitä.

Tulostettava versio Lähetä artikkeli sähköpostina Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Uutiset (Atom)'

Tiedote 30.9.2014: Räsänen pakottamassa pakolaisia paperittomiksi

Hallitus on päättänyt 25.9.2014 esittää kahta lakimuutosta, jotka toteutuessaan heikentävät huomattavasti ulkomaalaisten ihmisoikeuksia Suomessa. Lakimuutos vapaaehtoisen paluun järjestelmän vakiinnuttamiseksi lisäisi merkittävästi paperittomien siirtolaisten määrää Suomessa. Lakimuutos ulkomaalaisten säilöönotosta vakiinnuttaa lasten säilöönoton ja lisää mahdollisuuksia rangaista ulkomaalaisia pelkän epäilyksen perusteella sekä säilöön otettaessa että säilöön otettuna. Lakiehdotuksista käydään tänään 30.9.2014 lähetekeskustelu eduskunnassa. Vapaa liikkuvuus -verkosto tuomitsee lakiesitykset perus- ja ihmisoikeuksien vastaisena.
Ensimmäinen | Edellinen | 1 2 3 4 | Seuraava | Viimeinen

Yleistä sivuista

Takku on tee-se-itse mediaprojekti, joka sanojen voimalla haluaa rohkaista meitä tavallisia ihmisiä välittömään, puolue-, ammattiliitto- ja järjestötoiminnasta riippumattomaan kapinaan (itse)tuhoisaa (epä)todellisuutta vastaan... Lue lisää

Miten osallistua

Takun toiminta perustuu käyttäjien lähettämään sisältöön. Kuka tahansa voi osallistua sisällön tuottamiseen ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä... Lue lisää

Miete

Government is that which claims and exercises the Monopoly of Crime.
Albert Jay Nock

Käyttäjätiedot

Rekisteröidy uutena käyttäjänä
Unohtuiko salasana?

Mediakeskus

Mediakeskus

banneri_vaaris

Väärinajattelija

banneri_jkldiy

JKL DIY

banneri_akirjasto

Anarkistinen kirjasto

banneri_meemit

Anarkistimeemit

banneri_varis

Varis-verkosto

banneri_kaninkolo

Mustan kanin kolo

banneri_vapaa

VAPAA

banneri_tyrni

Tyrnikirjasto

banneri_hirvitalo

Hirvitalo

banneri_wikikko

Wikikko.info

banneri_oulutopia

OulUtopia

banneri_dena

Squat Dena

banneri_anarkisminet

anarkismi.net

banneri_kapis

Kapinatyöläinen

banneri_pif

Punk In Finlandnet

banneri_lehtilehti

LEHTI

AMR Hki

AMR Hki

banneri_squathki

Squat HKI

banneri_aryhma

A-ryhmä

banneri_kirjakahvila

Turun Kirjakahvila

banneri_fifi

fifi.voima.fi

banneri_akl

Aseistakieltäytyjäliitto

banneri_tasajako

Tasajako

banneri_vallankumouksen

Vallankumouksen hedelmiä

TURVA-verkosto

TURVA-verkosto

banneri_oikeuttae

Oikeutta eläimille

banneri_hyokyaalto

Hyökyaalto

banneri_stoptalvivaara

Stop Talvivaara

banneri_vastavirta

Vastavirta

Ilon militantti

Ilon militantti