"Halu tuhota on myös luova halu."
Mihail Bakunin
Takku Facebookissa Takun tarjoamat verkkosyötteet (feedit)
Luo tunnus! | Kirjaudu 06.10.2015 @ 00:33
Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Toimintakutsut (Ato'

Hanhikivellä nälkälakko

Tiedote 19.9 klo. 19.40 vapaa julkaistavaksi heti

Nälkälakko Hanhikivellä.

Tänään klo. 19.00 Hanhikiven alkuperäisen leirin viimeiseltä aktivistilta loppui ruoka Fennovoiman ja vartionti- liikkeiden (G4S ja Arlia Oy) evättyä tukijoiden pääsy alueelle. Aktivisti ei ole luopumassa mielenosoitus- oikeudestaan vaan aloitti nälkälakon.

Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Toimintakutsut (Ato'

Portsun valtaus 18.9.2015 klo 13:30

(in english below)

Kutsumme kaikki opiskelijat, yliopistotyöläiset, työttömät, pätkätyöläiset ja muut joita hallituksen kurjistamispolitiikka koskettaa valtaamaan Helsingin yliopiston Porthania 18.9.2015.

Yleiskokouksessa kokoonnumme yhdessä keskustelemaan siitä, millaisen yliopiston haluamme työ- ja opiskeluyhteisöksemme. Tarkoituksena on miettiä käytännön vastarinnan muotoja hallituksen leikkauspolitiikalle ja erityisesti koulutukseen kohdistuville leikkauksille.

Ohjelmassa yleiskokous klo 14 ja myöhemmin live-musiikkia, danceokea ja elokuvanäytöksiä.

Mukaan voit ottaa omat eväät, makuupussin, lautapelejä tai muuta viihdykettä.

Yliopisto on meidän!

Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Toimintakutsut (Ato'

Pyhäjoelta Venetsiaan – mielenosoitus häätöjä vastaan

Mielenosoitus kokoontuu torstaina 17.syyskuuta klo 16.30 Ruoholahden metroasemaa vastapäätä olevalla aukiolla ja lähtee liikkeelle klo 17.

Valtio ja pääoma, tilakeskus ja Fennovoima ovat jälleen hyökänneet kahta merkittävää kamppailua vastaan! Pyhäjoen ydinvoimanvastaista toimintaleiriä ja Helsingin talonvaltausliikettä kohtaan on käyty tuhoamalla Hanhikivenniemen leiri ja sulkemalla Squat Venetsia. Kahden päivän aikana tapahtuneita häätöjä yhdistää valtion yritykset tukahduttaa ruohonjuuritason vastarinta.

Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Toimintakutsut (Ato'

12.–17.9.15: Yhdistetään voimat, avataan raja Kobaneen ja pysäytetään turkkilaisten hyökkäykset

Kutsumme teidät kaikki syyskuun 15. päivänä Suruciin tavoitteenamme siirtyä Kobaneen ja avata tämä vapauden väylä, jonka Turkin hallitus on pitänyt suljettuna aina ystävänsä ”daeshin” (Isis) hyökkäyksestä lähtien.

Tarkalleen vuosi sitten, 15. syyskuuta 2014, Isisin palkkasoturit aloittivat hyökkäyksensä Kobaneen. He luottivat Turkin hallituksen apuun ja rikostoveruuteen, saman hallituksen, joka on pettänyt sekä kurdien että oman kansansa toiveet rauhasta, romuttanut rauhanprosessin ja aloittanut kurdialueiden pommitukset niin Turkin kurdialueilla kuin Irakissakin.

Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Toimintakutsut (Ato'

Squat Venetsia häätöuhan alla - Tule osoittamaan tukesi valtaukselle!

Helsingissä on jo pitkään ollut tarvetta vapaille tiloille, jossa järjestää auktoriteeteistä vapaata ruohonjuuritason toimintaa. Nyt Venetsia on kuitenkin uhattuna, sillä 21. päivä saatu häätökirje vaatii valtaajia poistumaan rakennuksesta. Launtaina 15.8 vallatussa Squat Venetsia on mm. järjestetty työpajoja, bileitä, ilmaisia leffanäytöksiä ja kahvilaa, Näytetään kaupungille että emme ole luovuttamassa ja että taistelu vapaiden tilojen puolesta tulee jatkumaan. Tule osoittamaan tukesi squat venetsian puolesta! Mielenosoituksen kokoontuminen 29.8 klo. 19.00 kiasmalla.
Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Toimintakutsut (Ato'

Oikeutta ilman rajoja - Rights without Borders

[Facebook.com/vapaaliikkuvuus]

(scroll down for English)

Oikeutta ilman rajoja – liikkumisen vapaus ja perusoikeudet kuuluvat kaikille!

Vapaa liikkuvuus -verkosto osallistuu Helsingin suurprotestiin 22.8.2015. Mielenosoitus kokoontuu klo 14 Kaisaniemen puistossa.

Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Toimintakutsut (Ato'

Call out for an International Week for Anarchist Prisoners 2015

In summer 2013 members of several ABC groups discussed the necessity of introducing an International Day for Anarchist Prisoners. Given there are already established dates for Political Prisoners Rights Day or Prison Justice Day, we found it important to emphasise the stories of our comrades as well. Many imprisoned anarchists will never be acknowledged as ‘political prisoners’ by formal human-rights organisations, because their sense of social justice is strictly limited to the capitalist laws which are designed to defend the State and prevent any real social change. At the same time, even within our individual communities, we know so little about the repression that exists in other countries, to say nothing of the names and cases involving many of our incarcerated comrades.

Tulostettava versio Tilaa aihe 'Takku - Artikkelit - Toimintakutsut (Ato'

Kansainvälinen solidaarisuusviikko anarkistivangeille 2015

Kesällä 2013 usean Anarkistisen Mustan Ristin ryhmän jäsenet keskustelivat tarpeesta luoda kansainvälinen toimintapäivä anarkistivankien hyväksi. On jo joitain kansainvälisesti jossain määrin tunnustettuja päiviä poliittisten vankien oikeuksien tai vankien oikeuksien puolesta, mutta katsoimme tärkeäksi painottaa anarkististen toverien näkökulmaa ja tarinoita. Ihmisoikeusjärjestöt eivät tunnusta monia vangituista anarkisteista koskaan mielipidevangeiksi tai poliittisiksi vangeiksi, koska ihmisoikeusjärjestöjen näkökulma rajoittuu kapitalistisiin lakeihin, jotka on suunniteltu suojelemaan Valtiota ja estämään minkään aidon yhteiskunnallisen muutoksen tapahtumista. Samaan aikaan, jopa pienissä yhteisöissämme, tiedämme kovin vähän eri maissa tapahtuvista sortotoimista, ja pystymme sanomaan vähän jos mitään vangittujen toveriemme kohtaloista, jos tiedämme edes heidän nimiään.

Ensimmäinen | Edellinen | 1 2 3 4 | Seuraava | Viimeinen

Yleistä sivuista

Takku on tee-se-itse mediaprojekti, joka sanojen voimalla haluaa rohkaista meitä tavallisia ihmisiä välittömään, puolue-, ammattiliitto- ja järjestötoiminnasta riippumattomaan kapinaan (itse)tuhoisaa (epä)todellisuutta vastaan... Lue lisää

Miten osallistua

Takun toiminta perustuu käyttäjien lähettämään sisältöön. Kuka tahansa voi osallistua sisällön tuottamiseen ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä... Lue lisää

Miete

Kautta historian ei ole ollut yhtäkään aseistamatonta vallankumousta. Aseeellinen taistelu, toisin sanoen aseellinen propaganda, on ylen väkevä työkalu kamppailussa. Sen poliittinen sanoma voi olla tavattoman tehokas, kunhan meillä on kokonaisvaltainen poliittinen näkemys ja analyysi siitä, missä toimimme, mitä haluamme ja mihin pyrimme.
Nikos Maziotis
http://rotehilfech.noblogs.org/post/2014/08/18/interview-with-nikos-maziotis-14-8-2014/  (2014)

Käyttäjätiedot

Rekisteröidy uutena käyttäjänä
Unohtuiko salasana?

Mediakeskus

Mediakeskus

banneri_vaaris

Väärinajattelija

banneri_akirjasto

Anarkistinen kirjasto

banneri_eroaarmeijasta

Eroa-Armeijasta.fi

banneri_antivaalit

antivaalit.info

banneri_jkldiy

JKL DIY

banneri_toimitus

Toimitus

banneri_meemit

Anarkistimeemit

banneri_varis

Varis-verkosto

banneri_kaninkolo

Mustan kanin kolo

banneri_vapaa

VAPAA

banneri_tyrni

Tyrnikirjasto

banneri_hirvitalo

Hirvitalo

banneri_hyokyaalto

Hyökyaalto

banneri_wikikko

Wikikko.info

banneri_oulutopia

OulUtopia

AMR Hki

AMR Hki

banneri_squathki

Squat HKI

banneri_aryhma

A-ryhmä

banneri_kirjakahvila

Turun Kirjakahvila

banneri_alusta

Alusta

banneri_kapis

Kapinatyöläinen

banneri_pif

Punk In Finlandnet

banneri_lehtilehti

LEHTI

banneri_fifi

fifi.voima.fi

banneri_akl

Aseistakieltäytyjäliitto

banneri_tasajako

Tasajako

banneri_vallankumouksen

Vallankumouksen hedelmiä

banneri_oikeuttae

Oikeutta eläimille

banneri_stoptalvivaara

Stop Talvivaara

banneri_vastavirta

Vastavirta

banneri_vappu_15

Vallaton vappurieha 2015