"We anarchists do not want to emancipate the people; we want the people to emancipate themselves."
Errico Malatesta
Takku Facebookissa Takun tarjoamat verkkosyötteet (feedit)
Luo tunnus! | Kirjaudu 08.02.2016 @ 18:38
 Forum Index >  Yleiset >  Uutiset New Topic Post Reply
 Piratismi, tiedostojen jakaminen
Ensimmäinen | Edellinen | 1 2 | Seuraava | Viimeinen    |  Tulosta
Attack
  23.01.2012 @ 01:29

Last week the world’s biggest and most popular file sharing service website Megaupload.com was blocked and seized by FBI because of the anti-piracy law. Just a day after SOPA and PIPA were withdrawn megaupload was seized by FBI on somewhat same basis what SOPA was claiming. Just few minutes ago, Filesonic.com the second most popular filesharing website turned off their file sharing functionality.

Filesonic.com is a popular file sharing service, which just few minutes ago disabled their functionality of file sharing.

It looks like Filesonic would have been threatened by FBI exactly the same way as Megaupload.com was. Few days back, FileServe.com another file sharing website also disabled member accounts.

It is not clear what happened with FileSonic.com yet. The assumption is that they might be threatened by FBI too with the 'Anti-Privacy Act'.

       
  Quote
Sotatila
  23.01.2012 @ 07:43

A Report from the Front Line:

MegaUpload
Closed.

FileServe
Deleting multiple files. Closed affiliate program.

FileJungle
(Owned by FileServe) Deleting multiple files. Testing out blocking some USA IP addresses.

UploadStation
(Owned by FileServe) Deleting multiple files. Testing out blocking some USA IP addresses.

FileSonic
Sharing disabled. Closed affiliate program. Deleting files and accounts.

VideoBB
Closed affiliate program.

Uploaded.to
Banned USA IP addresses.

FilePost
Started suspending accounts with infringing material (doing what Hotfile did)

VideoZer
Closed affiliate program.

4shared
Deleting multiple files.

Wupload
Many accounts disabled.

East European & former Soviet Union countries based file sharing services are working as usual.

       
  Quote
..
  23.01.2012 @ 19:56

BayFiles <3 http://bayfiles.com/

       
  Quote
(a)-tiimi
  23.04.2012 @ 09:23

Iltalehti: Robinin levyä luvatta jakaneet etsitään
http://www.hs.fi/kulttuuri/Iltalehti+Ro ... 5560483025

Elisa ja TeliaSonera joutuvat luovuttamaan Teosto ry:lle yhteystiedot niistä nettiliittymistä, joista ladattiin suosikkilaulaja Robinin Koodi-albumia The Pirate Bay –palvelimelle.

Helsingin käräjäoikeus on tehnyt päätökset Teoston ja Musiikintuottajien yhdistyksen vaatimuksesta, kertoo Iltalehti.

Käräjäoikeuden mukaan hakijat ovat osoittaneet, että Robinin Koodi-levy ilmestyi The Pirate Bayn ilmaisjakeluun kaksi päivää ennen sen virallista julkaisua. Oikeus pitää uskottavana, että se aiheutti hakijoille ja artistille huomattavaa taloudellista vahinkoa.

Hakijoiden vaatimukset ovat oikeuden mukaan sellaiset, että lupa teleliikennetietosuojan murtamiseen voidaan antaa.

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksen mukaan Robinin levy koottiin piraattipalvelimelle palasina, joiden kokoamiseen osallistui 82 tietokonetta erityisen vertaisverkko-ohjelman avulla.

       
  Quote
solidaarisuutta Wargille!
  02.09.2012 @ 22:06

http://www.hs.fi/ulkomaat/Pirate+Bayn+p ... 5596845796

Pirate Bayn perustajäsen jäi kiinni Kambodžassa


Phonm Penh. Yksi ruotsalaisen piraattisivuston Pirate Bayn perustajista Gottfrid Svartholm Warg otettiin kiinni Kambodžassa, poliisi ilmoitti sunnuntaina.

Warg pakoili Kaakkois-Aasiassa tuomiota, jonka hän sai vuonna 2009 ruotsalaiselta tuomioistuimelta tekijänoikeuslain rikkomuksista. Svartholmin piti alkaa istua vuoden tuomiotaan tämän vuoden alussa. Hän ei kuitenkaan näyttäytynyt, ja hänestä annettiin kansainvälinen etsintäkuulutus.

Vuonna 2003 perustettu Pirate Bay on sivusto, joka mahdollistaa esimerkiksi elokuvien ja pelien lataamisen toisilta käyttäjiltä ilmaiseksi. Sivustolla on miljoonia käyttäjiä.

Myös Wargin kolme perustajakollegaa ovat saaneet tuomiot, joiden pituus vaihtelee neljän kuukauden ja vuoden välillä. Lisäksi nelikko määrättiin maksamaan yli viisi miljoonaa euroa korvauksia elokuva- ja musiikkiteollisuudelle. Vain yksi nelikosta on istunut tuomionsa.

       
  Quote
solidaarisuutta Wargille!
  04.09.2012 @ 17:42

http://yle.fi/uutiset/pirate_bayn_ruots ... ta/6281605

Pirate Bayn ruotsalaisperustaja karkotetaan Kambodzhasta


- Kun hän on pois Kambodzhasta, on Ruotsin viranomaisten asia tehdä tarvittavat toimet hänen tuomiseksi takaisin Ruotsiin, poliisin tiedottaja sanoo.

Piratismisivusto Pirate Bayn ruotsalaisperustaja Gottfrid Svartholm Warg aiotaan karkottaa Kambodzhasta, kertoo maan poliisi.

Poliisin tiedottaja Kirth Chantharith sanoo, että Svartholm Warg karkotetaan maahanmuuttolakien perusteella. Päätös tehtiin Kambodzhan ja Ruotsin viranomaisten keskustelujen jälkeen.

Kambodzhalla ei ole luovutussopimusta Ruotsin kanssa, ja on vielä epäselvää, milloin ja mihin Svartholm Warg karkotetaan. Chantharith sanoo, että ainoa tiedossa oleva asia on se, että hänet karkotetaan.

- Kun hän on pois Kambodzhasta, on Ruotsin viranomaisten asia tehdä tarvittavat toimet hänen tuomiseksi takaisin Ruotsiin.

Ruotsin lähetystö Phnom Penhissä ei halunnut kommentoida asiaa.

Svartholm Warg pidätettiin viime viikolla Ruotsin pyynnöstä Kambodzhan pääkaupungissa Phnom Penhissä, jossa hän on asunut. Hänestä oli voimassa kansainvälinen etsintäkuulutus.

Svartholm Warg tuomittiin 2009 käräjäoikeudessa vuoden vankeuteen tekijänoikeuslain rikkomisesta. Hän pakeni Kambodzhaan ennen hovioikeuden käsittelyä syksyllä 2010. Svartholm Warg väitti olevansa sairas eikä siksi päässyt oikeuteen Kambodzhasta. Tämän jälkeen hänestä annettiin etsintäkuulutus.

Pirate Bayn kolme muuta perustajaa tuomittiin hovioikeudessa 4 - 10 kuukauden vankeuteen. Sakot nousivat runsaaseen 5 miljonaan euroon. Svartholm Wargia odottaa Ruotsissa kahdeksan kuukauden vankeus.

       
  Quote
angel falls
  15.04.2013 @ 16:10

http://yle.fi/uutiset/laajasta_nettipir ... ta/6579640

Laajasta nettipiratismista jaettiin ehdollista vankeutta


Oulun käräjäoikeus tuomitsi laajasta nettipiratismista syytetyt neljä Oulun seudulta olevaa miestä ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. Pisin tuomio on kuusi kuukautta. Lisäksi miehet tuomittiin 45 000 euron hyvitys- ja korvausmaksuihin useille suomalaisille ja kansainvälisille tuotantoyhtiöille ja tekijänoikeusjärjestöille.

Oikeus katsoi miesten jakaneen vuosina 2006 - 2007 tekijänoikeuslain suojaamia teoksia ilman oikeudenhaltijoiden lupaa. Angel Falls -palvelun kautta jaettiin laittomasti elokuvia, musiikkia ja tietokonepelejä.

Sivustolla on ollut uusimpia aineistoja ja osa niistä oli jaossa sivustolla jo ennen niiden varsinaista ensi-iltaa tai markkinoille tuloa. Tiedostonjakoringissä oli muun muassa 169 000 mp3-musiikkititedostoa.

Käräjäoikeus katsoi, että sivustolle ladattujen ja sieltä imuroitujen tiedostojen määrä on ollut huomattava.

Tuomitut, kolme oululaismiestä ja yksi tyrnäväläismies myönsivät kuuluneensa Angel Falls -rinkiin. Heillä kullakin on ollut hallussaan oma ftp-palvelin. Yhteensä palvelimia oli ringissä 15 kappaletta.

Vaatimukset miljoonakorvauksista kariutuivat

Jutun päätekijäksi oikeus katsoi vuonna 1980 syntyneen tyrnäväläismiehen, joka perusti palvelun. Hänet tuomittiin kuuden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Kaksi oululaismiestä sai neljän kuukauden ehdollisen vankeustuomion ja kolmas oululaismiestä 50 vuorokautta ehdollista vankeutta.

Kahden syytetyn osalta syytteet hylättiin. Tuomitut joutuvat korvaamaan myös myös oikeudenkäyntikuluja 26 000 euroa. Lisäksi osa tuomittujen tietokoneista ja niihin liittyvistä tarvikkeista takavarikoitiin rikoksentekovälineinä.

Asianomistajat vaativat tekijöiltä noin seitsemän miljoonan euron korvauksia. Yksistään Microsoftin korvausvaatimus asiassa oli vajaat 900 000 euroa.

Oikeus katsoi, että vaikka palvelun toiminta on ollut laajaa ja suunnitelmallista, ei tuomittujen tarkoituksena ole ollut hankkia rikoksellaan taloudellista hyötyä.

Juttu on yksi laajimmista Suomessa koskaan ilmi tulleista tekijänoikeusrikoksista.

       
  Quote
?
  16.04.2013 @ 21:38

http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288 ... =alista-19

Oulun piratismituomio puhuttaa – miksi todistusaineistoa peukaloitiin?



Angel Falls -ringin jäätyä kiinni internetissä levisi varoitus, jolla sivun kanssa tekemisissä olleita kehotettiin varotoimiin.

Piratismi Oulun käräjäoikeus langetti eilen vankeustuomioita laajassa piratismijutussa. Oikeusprosessiin sivujuonteeseen liittyy esitutkinta-aineiston muokkaaminen.
Oulun käräjäoikeus antoi eilen tuomiot piratismioikeudenkäynnissä, jossa Angel Falls -huippusivustoringin ylläpitäjät tuomittiin korvauksiin ja ehdolliseen vankeuteen. Sivustoa pyöritettiin tammikuusta 2006 marraskuuhun 2007, jolloin tekijät jäivät kiinni.

Huippusivustoilla tarkoitetaan korkeatasoisia ja nopeilla tiedonsiirtoyhteyksillä varustettuja palvelimia, joita käytetään piraattisisällön ensijulkaisussa.

Syytettynä olleesta kuudesta 30–32-vuotiaasta miehestä kaksi vapautettiin ja neljä tuomittiin 50 päivän ja puolen vuoden välillä vaihteleviin ehdollisiin vankeustuomioihin sekä yhteensä 40 000 euron korvauksiin.

Tekijänoikeuksia valvovan Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry:n (TTVK) asiakkaat vaativat kuuden miljoonan euron korvauksia. Lopullinen korvaussumma oli 40 000 euroa, eli sadasviideskymmenesosa vaatimuksista.

TTVK ilmoittaa harkitsevansa valittamista korvausten osalta. Yhdistys esittelee asian noin 40 päämiehelleen, joiden on päätettävä valittamisesta viikon kuluessa.

Vankeustuomioihin TTVK ilmoittaa olevansa tyytyväinen.

– Nyt ovat kaikilla osapuolilla riskit tiedossa, kommentoi TTVK:n apulaisjohtaja Jaana Pihkala Ilta-Sanomille.

Mikäli korvauksista valitetaan, lopullista päätöstä voitaneen olettaa Rovaniemen hovioikeudesta noin puolentoista vuoden sisään.

Aineiston muokkaamisesta ei kerrottu


Tutkintaan liittyi yksi keskustelua herättävä seikka. Koska kyseessä on asianomistajarikos, tulee asianomistajien toimittaa poliisille alustava näyttö. Näyttö hankittiin käyttämällä soluttautuneita ulkomaisia tutkijoita.

Esitutkinnan ja oikeuskäsittelyn aikana pääsyytetty toi esille, että poliisille toimitettua, palkattujen tutkijoiden keräämää esitutkinta-aineistoa oli muutettu. TTVK myöntää tapahtuneen.

- Tutkintapyynnön liitteenä oli koelatauksista sekä videotallenne että lokitiedot. It-tutkijan käyttämä nick (käyttäjätunnus) näkyi sellaisenaan videolla, mutta lokitiedostoissa se oli muutettu. Tästä lokitiedoston muutoksesta ei ollut jätetty merkintää, mikä on ohjeistuksen vastaista eli tässä kohtaa it-tutkijalla tapahtui siis virhe, kommentoi Jaana Pihkala.

Virheen oli tehnyt toinen tutkija, jonka tehtävä oli rakentaa näyttöön tarvittava paketti ja samalla peittää käyttäjätunnus.

Yhtä vapautetuista syytetyistä edustaneen lakiasiaintoimisto Turre legalin mukaan vastaajat kyseenalaistivat pitkälti asianomistajien keräämien todisteiden luotettavuuden.

Keskusrikospoliisi teki syyttäjän pyynnöstä vertailevan lisätutkinnan esitutkinnan ja oikeuskäsittelyn aikana. Sen mukaan aineiston peukalointi oli rajoittunut tutkijan käyttämään käyttäjätunnukseen.

Turre legalin mukaan tapaus oli monin tavoin erikoinen. Jaetun materiaalin joukossa oli myös sähköisessä muodossa olevia lehtiä, muun muassa Jalluja, Aku Ankkoja ja 7 päivää -lehtiä.

Ilta-Sanomia julkaiseva Sanoma on yksi TTVK:n edustamista tahoista.

Muokkaus: Täsmennystä ja tarkennusta liittyen lokitiedoston muokkaukseen.

       
  Quote
Ehkä ok
  17.04.2013 @ 11:23

http://www.tvmuse.eu/
http://www.movie2k.to/index.php

Nää kait yhä laillisia (tai sitten kieltäneet tonkin, en tiedä kun en ole viitsinyt paljoa seurata asiaa kun käytän naapureitten nettei koska ei ole luottotietoja jotta oman saisi.)
Tän käyttö ei kait sitten oo enää jos jotain tekijänoikeudeksillsita lataa
http://proxybay.info/

       
  Quote
linkki effiin
  17.04.2013 @ 11:25

http://www.effi.org/

AJANKOHTAISTA: Kansalaisaloite Järkeä tekijänoikeuslakiin on nimienkeruuvaiheessa. Voit kannattaa aloitetta esim. kansalaisaloite.fi:ssä.

Lisätietoa aloitteesta kampanjan sivuilta: jarkea.fi.

Electronic Frontier Finland ry on perustettu puolustamaan kansalaisten sähköisiä oikeuksia. Tällaisia ovat esim. oikeus sensuroimattomaan viestintään, kohtuullisiin käyttöehtoihin digitaalista sisältöä ostettaessa sekä vapaus kehittää ja julkaista avoimia tietokoneohjelmia. Yhdistys herättää keskustelua ja pyrkii vaikuttamaan muun muassa lainsäädäntöhankkeisiin sananvapaudesta ja tekijänoikeudesta Suomessa ja Euroopassa. Mielestämme yksityisyyttä ei saa rikkoa, spämmäys tulee kieltää ja ohjelmistoideapatenteista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

       
  Quote
fuck hollywood
  18.06.2013 @ 05:47

http://yle.fi/uutiset/pitaisiko_elokuvi ... an/6692890

Pitäisikö elokuvista saada maksaa nähtävän filmin mukaan?


Elokuvateollisuus on kriisissä ja lähivuosina se tulee muuttamaan radikaalisti muotoaan. Näin arvelevat huippuohjaajat Steven Spielberg ja George Lucas Time-lehden mukaan.


Tällä hetkellä elokuvateattereissa maksetaan sama hinta kaikista teatterissa esitettävistä elokuvista.

Steven Spielberg piti huomiota herättäneen puheenvuoron viime viikolla Yhdysvaltojen vanhimman elokuvakoulu School of Cinematic Artsin uuden rakennuksen avajaisissa. Ohjaajan mukaan elokuvateollisuus on tällä hetkellä ahdingossa, kun huolestuttavan suuri osa isoista elokuvatuotannoista tekee tappiota. Spielberg ounasteleekin, että ala tulee muuttumaan niin, että ihmiset maksavat eri elokuvista eri hinnan, Time-lehti kertoo.

Myös George Lucas esitti huolensa elokuvateollisuuden nykytilasta samassa tilaisuudessa ja komppasi Spielbergin maalaamaa tulevaisuuskuvaa.

- Elokuvan matka laveaa tietä pitkin teattereihin käy kaiken aikaa vain kapeammaksi ja kapeammaksi, Lucas totesi.

Rahalle vastinetta?


Tällä hetkellä elokuvateattereissa miltei kaikkialla maailmassa rahastetaan sama hinta kaikista teatterissa esitettävistä elokuvista. Spielbergin mukaan tulevaisuudessa suuret studiot ja elokuvatuotannot voisivat rahastaa elokuvistaan enemmän, tienata tiketeillä paremmin ja pysytellä tällä tavoin myös elokuvateatterilevityksessä pidempään. Samalla pienemmät tuotannot voisivat esittää elokuviaan suppeammalla levityksellä, rahvaanomaisemmissa teatterisaleissa ja tietysti halvemmalla.

Järjestely takaisi ainakin sen, että suuret tuotantoyhtiöt voisivat huolettomammin sijoittaa jättituotantoihin. Ajatus on kuitenkin herättänyt myös kritiikkiä, sillä vähintään koko Hollywoodin elokuvateollisuutta ja -levitystä koskeva muutos olisi vaikea ja raskas toteuttaa. Samalla pienemmät studiot saattaisivat jäädä muutoksessa isompiensa jalkoihin.

       
  Quote
demari.fi
  02.10.2013 @ 16:11

Kansalaisaloiteaktiivi Joonas Pekkanen: Emme aja vapaata piratismia ja täyttä anarkiaa



Kansalaisaloite "Järkeä tekijänoikeuslakiin" on saanut tänään Väestörekisterikeskuksen päätöksen, jonka mukaan aloite on täyttänyt nimien keräämiselle asetetut vaatimukset. Aloite keräsi tarkistuslaskennan perusteella 51 801 ääntä. Aloite siirtyy seuraavaksi eduskunnan käsiteltäväksi.

- Kyseessähän ei ole mikään piraattialoite - jos tämä olisi ollut vireillepanijoiden tavoite, aloite näyttäisi varsin erilaiselta. Ymmärrämme hyvin, että tekijänoikeusjärjestöjen näkökulmasta on toki helpointa pyrkiä leimaamaan koko aloite vapaan piratismin ja täyden anarkian airueeksi. Aloitteen vireillepanijoina on kuitenkin joukko nykytilanteesta huolestuneita tutkijoita, professoreita ja muita yhteiskunnallisia vaikuttajia, kertoo aloitteen edustaja Joonas Pekkanen.

Aloitteen vireillepanijat odottavat, että aloitteen sisältämät ehdotukset käsitellään erikseen - pykälä pykälältä.

- Kaikkia ehdotuksia ei saa kaataa sillä perusteella, että jokin yksittäinen ehdotus koetaan pulmalliseksi. Tiedämme, että monet aloitteen kohdat jakavat eduskuntaa. Kansanedustajille tulee kuitenkin taata mahdollisuus osoittaa kantansa äänestyksen kautta, Pekkanen sanoo.

http://www.demari.fi/politiikka/uutiset ... a-anarkiaa

       
  Quote
Warg
  21.11.2013 @ 22:08

http://yle.fi/uutiset/pirate_bayn_perus ... an/6947059

Pirate Bayn perustajaa epäillään tietomurrosta - Ruotsi luovuttaa Tanskaan

Tanskan poliisi haluaa kuulustella Pirate Bayn perustajaa ja yhtä maailman tunnetuimmista hakkereista epäiltynä poliisitiedostoihin murtautumisesta.

Ruotsi luovuttaa tiedostonjakopalvelu Pirate Bayn perustajan Tanskaan, missä häntä epäillään tietomurrosta. Tanskan poliisi epäilee Gottfrid Svartholm Wargia poliisitiedostojen laittomasta imuroimisesta huhtikuun ja elokuun välillä 2012.

Ruotsi luovuttaa Wargin kuulusteltavaksi Tanskaan keskiviikkona 27. marraskuuta.

Warg pidätettiin Kambodzassa viime vuonna, jonka jälkeen hänet luovutettiin Ruotsiin. Hän istuu parhaillaan vuoden pituista vankeusrangaistusta Ruotsin veroviranomaisen tiedonhallinnasta vastaavan yrityksen palvelimen hakkeroinnista.

       
  Quote
---
  21.01.2014 @ 17:59

http://www.hs.fi/kotimaa/Hovioikeus+22- ... -art-top-3

Hovioikeus 22-kertaisti piraattien korvaukset filmi- ja peliyhtiöille


Helsingin hovioikeus korotti tuomittujen maksettavia korvauksia Hayabusa/Rainbow (HBR/RBW) -nimistä elokuvien verkkojakeluun keskittynyttä sivustoa koskevassa rikosasiassa. Espoon käräjäoikeus tuomitsi lokakuussa 2012 kolme sivuston ylläpitäjää maksamaan hyvitystä yhteensä noin 1 000 euroa.

Hovioikeus muutti tuomiota ja korotti tiistaina korvauksia noin 22 000 euroon.

Elokuva-alan oikeudenhaltijoita edustaneen Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus -nimisen yhdistyksen hyvitysvaatimus oli 72 342,50 euroa.

Hovioikeuden perustelujen mukaan tekijänoikeuden loukkaus on ollut toteutustavaltaan poikkeuksellisen vahingollinen. Hovioikeus ei kuitenkaan hyväksynyt hyvitysvaatimusta täysimääräisenä. Hovioikeuden mukaan vaatimuksen pohjana käytetty fyysisten tallenteiden, kuten dvd-levyjen, hinta ei ole suoraan verrannollinen sähköisesti jaeltuihin, sillä fyysisten tallenteiden hinnassa on huomioitu fyysisen jakelun tuomat erilaiset kustannukset.

Hyvitysten määrää alentavana seikkana hovioikeus huomioi sen, että ylläpitäjät pystyivät sivustolla vaikuttamaan siihen, kopioitiinko teoksia paljon vai vähän.

Palvelimella jaeltiin enimmäkseen elokuvia. Niistä Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus mainitsee elokuvat The Bourne Ultimatum, Suden vuosi, 8 päivää ensi-iltaan, Spiderman 3 ja lastenelokuvan Rottatouille.

Muilta osin hovioikeus piti tuomion voimassa. Espoon käräjäoikeus tuomitsi kolme miestä tekijänoikeusrikoksesta 4 - 6 kuukauden ehdollisiin vankeusrangaistuksiin sekä neljännen sakkotuomioon avunannosta tekijänoikeusrikokseen. Vankeusrangaistuksista ei valitettu.

       
  Quote
---
  02.11.2014 @ 17:06

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201410 ... 6_ul.shtml

Pirate Bayn perustajalle vankeutta


Yksi maailman tunnetuimmista hakkereista, ruotsalainen Gottfrid Svartholm Warg tuomittiin perjantaina kolmen ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen Tanskassa.

Warg muistetaan muun muassa tunnetun Pirate Bay -seurantapalvelimen perustajana.

Oikeuden mukaan Warg tunkeutui teknologiayritys CSC:n Tanskan tietokantaan ja imuroi sieltä kymmeniätuhansia poliisin tiedostoja ja sosiaaliturvatietoja vuonna 2012. Wargin mukaan hän ei ole tehnyt mitään laitonta, vaan hänen tietokoneensa kaapattiin ja sitä käytettiin rikolliseen toimintaan.

Warg on ollut vangittuna jo 17 kuukautta odottamassa tuomiotaan. Hänet luovutettiin Tanskaan Ruotsista viime vuonna. Ruotsissa Warg istui vuoden tuomiota tietomurrosta. Vuonna 2009 hän sai vuoden tuomion Pirate Bay -sivustoon liittyvistä tekijänoikeusrikoksista.

       
  Quote
New Topic Post Reply

Ensimmäinen | Edellinen | 1 2 | Seuraava | Viimeinen

 All times are EET. The time is now 06:38 pm.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic w/ New Post Sticky Topic w/ New Post
Locked Topic w/ New Post Locked Topic w/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

Yleistä sivuista

Takku on tee-se-itse mediaprojekti, joka sanojen voimalla haluaa rohkaista meitä tavallisia ihmisiä välittömään, puolue-, ammattiliitto- ja järjestötoiminnasta riippumattomaan kapinaan (itse)tuhoisaa (epä)todellisuutta vastaan... Lue lisää

Miten osallistua

Takun toiminta perustuu käyttäjien lähettämään sisältöön. Kuka tahansa voi osallistua sisällön tuottamiseen ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä... Lue lisää

Miete

Valtio on taloudellinen yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on pitää kansa sen verran hengissä, että sen kustannuksella voi elää...
Aki Kaurismäki
Voima 6/2011 

Käyttäjätiedot





Rekisteröidy uutena käyttäjänä
Unohtuiko salasana?

Mediakeskus

Mediakeskus

banneri_vaaris

Väärinajattelija

banneri_akirjasto

Anarkistinen kirjasto

banneri_fennovoimano

fennovoima.no.com

banneri_eroaarmeijasta

Eroa-Armeijasta.fi

banneri_rojava

Rojavan puolesta

banneri_jkldiy

JKL DIY

banneri_vapaasyndikaatti

vapaasyndikaatti.info

banneri_yleislakko

yleislakko.org

banneri_toimitus

Toimitus

banneri_meemit

Anarkistimeemit

banneri_liittox

liitto X

banneri_varis

Varis-verkosto

banneri_kaninkolo

Mustan kanin kolo

banneri_caradura

Caradura's Lounge

banneri_antivaalit

antivaalit.info

banneri_tyrni

Tyrnikirjasto

banneri_hirvitalo

Hirvitalo

banneri_hyokyaalto

Hyökyaalto

banneri_vapaa

VAPAA

banneri_wikikko

Wikikko.info

banneri_oulutopia

OulUtopia

AMR Hki

AMR Hki

banneri_squathki

Squat HKI

banneri_aryhma

A-ryhmä

banneri_kirjakahvila

Turun Kirjakahvila

banneri_alusta

Alusta

banneri_kapis

Kapinatyöläinen

banneri_ilonpilaaja

ilonpilaaja

banneri_pif

Punk In Finlandnet

banneri_lehtilehti

LEHTI

banneri_fifi

fifi.voima.fi

banneri_akl

Aseistakieltäytyjäliitto

banneri_tasajako

Tasajako

banneri_vallankumouksen

Vallankumouksen hedelmiä

banneri_oikeuttae

Oikeutta eläimille

banneri_stoptalvivaara

Stop Talvivaara

banneri_vastavirta

Vastavirta

banneri_vappu_15

Vallaton vappurieha 2015