"Valtio on taloudellinen yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on pitää kansa sen verran hengissä, että sen kustannuksella voi elää..."
Aki Kaurismäki
Takku Facebookissa Takun tarjoamat verkkosyötteet (feedit)
Luo tunnus! | Kirjaudu 26.11.2014 @ 20:17

Kirje Amadeu Casellasilta

Siitä lähtien, kun Katalonian vankilat ovat olleet "sosialistisen" PSC:n (partido de los socialistas de Catalunya) hallinnassa, ovat kuolemat vankiloissa lisääntyneet huomattavasti, etenkin viimeisen kolmen vuoden aikana Montserrat Turan ollessa oikeusministerinä. Pelkästään Brians 2:n vankilassa, joka on ollut käytössä vasta kaksi vuotta, kuolemantapauksia on ollut yli 30.


Jos otamme huomioon, että Kataloniassa on yhteensä 11 vankilaa, kuinka monta kuolemaa niissä tapahtuu, jopa ilman että laskemme mukaan kaikki ne kuolemat jotka tapahtuvat Terrassan vankisairaalassa, jossa vangit kuolevat vakaviin sairauksiin. Missä on paljonpuhuttu vankilajärjestelmän "inhimillisyys." Suurin osa näistä kuolemista ovat itsemurhia, jotka ovat seurausta viranomaisten valheista ja petoksista, sekä vankien eristämisestä perheistään keinona rankaista heitä jne.

Nämä ovat surullisia tilastoja hallitukselle, joka kutsuu itseään "vasemmistolaiseksi" ja "sosialistiseksi". Tunteekohan oikeusministeri Montserrat Tura ylpeyttä tuhotessaan ihmisiä työläisperheistä?

Yksi mielenkiintoinen asia on, että kuolleiden vankien joukosta ei löydy yhtäkään rikasta ihmistä, poliitikkoa, poliisia tai bisnesmiestä. Mutta tietysti, nämä ihmiset eivät joudu vankilaan. Tai jos joutuvat, he tekevät sopimuksia viranomaisten kanssa, jotka käsittelevät heitä silkkihansikkain.

Valta-asemissa olevien joutuminen vankilaan on viimeinen asia mitä haluamme, vai mitä Montserrat Tura?

Oletan myös, että olet pettynyt, koska minä en ole näiden kuolleiden joukossa, enkä tule koskaan olemaan, ainakaan huumeiden yliannostuksen tai itsemurhan takia.

Jos minä kuolen, se tulee olemaan seurausta jälleen yhdestä pitkästä nälkälakosta, johon minut pakotetaan koska vapauteni on riistetty, kuten myös useiden toverieni. Mutta kuten olet ehkä huomannut, minä en tule taipumaan, en tule luovuttamaan ja 20 päivä tammikuuta aloitan jälleen nälkälakon, tarvittaessa kuolemaan tai minun vapauttamiseeni asti.

Kuten näet, on aina ihmisiä muurien ulkopuolella, jotka ovat puolellani. He eivät kaikki ole anarkisteja kuten minä, eivätkä siten ole yhtä tottuneita taistelemaan kaltaisiasi autoritaarisia fasisteja vastaan. Mutta he ovat ihmisiä jotka äänestävät, ihmisiä jotka tulevat ymmärtämään, että seuraavissa Katalonian vaaleissa ääni PSC:lle on sama kuin ääni PP:lle (Partido Popular, konservatiivinen oikeistopuolue). Siksi toivonkin että he lähettävät teidät minne kuuluttekin: alas viemäristä. (en las cloacas catalanas=katalonian viemäreihin. suom.huom)

Taistelu on edelleen käynnissä, Montserrat Tura, älä ikinä unohda sitä!

Tulosta Email

Paluuviite

Tämän kohteen paluuviite-osoite (Trackback URL): http://takku.net/trackback.php/25-12-09-amadeu-casellas-kirje

Ei paluuviitteitä tähän kohteeseen.

0 kommentti(a)

Yleistä sivuista

Takku on tee-se-itse mediaprojekti, joka sanojen voimalla haluaa rohkaista meitä tavallisia ihmisiä välittömään, puolue-, ammattiliitto- ja järjestötoiminnasta riippumattomaan kapinaan (itse)tuhoisaa (epä)todellisuutta vastaan... Lue lisää

Miten osallistua

Takun toiminta perustuu käyttäjien lähettämään sisältöön. Kuka tahansa voi osallistua sisällön tuottamiseen ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä... Lue lisää

Miete

Mellakan jälkeen esiin nousi monia hämmentyneitä selityksiä, kuten että "energian määrä ampui yli". Tietenkin, sillä suuttumus ja raivo ei kuulosta niin kivalta. Voisiko olla niin että "yliampuva energia" on sitä mitä tulee tyhjistä iskulauseista? Tuleeko tämä energian yliampuminen kenties suuttumuksesta, joka seuraa voimattomuuden tunnetta, jonka alkuperä on siinä havainnossa, että oma elämä tyhjenee hitaasti kaikesta merkityksestä "kaupungissa", joka pohjimmiltaan ei ole muuta kuin postmodernistien ja teknofiilien vallankumouksellisten fetisoima kulttuuripalveluja tarjoava työleiri?
Tjære & Fjer -blog
(13.5.2009)

Käyttäjätiedot

Rekisteröidy uutena käyttäjänä
Unohtuiko salasana?

Mediakeskus

Mediakeskus

banneri_vaaris

Väärinajattelija

banneri_jkldiy

JKL DIY

banneri_akirjasto

Anarkistinen kirjasto

banneri_meemit

Anarkistimeemit

banneri_varis

Varis-verkosto

banneri_kaninkolo

Mustan kanin kolo

banneri_vapaa

VAPAA

banneri_tyrni

Tyrnikirjasto

banneri_hirvitalo

Hirvitalo

banneri_wikikko

Wikikko.info

banneri_oulutopia

OulUtopia

banneri_dena

Squat Dena

banneri_anarkisminet

anarkismi.net

banneri_kapis

Kapinatyöläinen

banneri_pif

Punk In Finlandnet

banneri_lehtilehti

LEHTI

AMR Hki

AMR Hki

banneri_squathki

Squat HKI

banneri_aryhma

A-ryhmä

banneri_kirjakahvila

Turun Kirjakahvila

banneri_fifi

fifi.voima.fi

banneri_akl

Aseistakieltäytyjäliitto

banneri_tasajako

Tasajako

banneri_vallankumouksen

Vallankumouksen hedelmiä

TURVA-verkosto

TURVA-verkosto

banneri_oikeuttae

Oikeutta eläimille

banneri_hyokyaalto

Hyökyaalto

banneri_stoptalvivaara

Stop Talvivaara

banneri_vastavirta

Vastavirta

Ilon militantti

Ilon militantti