"Olen anarkisti. En siksi, että uskoisin anarkismin olevan lopullinen päämäärä, vaan koska uskon, ettei mitään lopullista päämäärää ole."
Rudolf Rocker
Takku Facebookissa Takun tarjoamat verkkosyötteet (feedit)
Luo tunnus! | Kirjaudu 30.03.2015 @ 15:44

Indonesia: Antiautoritäärisen lentolehtisen teksti Manadon polttoainemielenosoituksesta

Lue myös: Suuttumus muuttuu toiminnaksi – Indonesian Makassarissa vastustettiin polttoaineen hinnannousua

Käänt. huom. teksti on käännös kehnohkosta, ja valitettavasti ainoasta, englanninkielisestä käännöksestä, mutta asiasisältö välittynee ainakin pääosin.

Meille polttoaineen hinnan nostamisen vastustaminen on vain yksi epäolennainen osa toimintaa. Meille itsensä kahlitseminen talouden ja politiikan logiikkaan edustaa pinnallista analyysia siitä miten kapitalismi ja valtio tuotteellistavat elämämme. Nousi polttoaineen hinta tahi ei, roolimme pelkkinä kuluttajina ei tule muuttumaan. Roolimme halpatyövoimana, jonka tehtävä on tuottaa ne tuotteet, joita meidän tulee itse ostaa, ei tule muuttumaan. Jokainen meistä tulee pysymään zombina, jolla ei ole muuta velvollisuutta kuin jatkaa alistumista vallalle, sorrolle, kidutukselle ja hyväksikäytölle ja jatkaa meille turhien tavaroiden haalimista.

Elämiemme, unelmiemme ja rakkautemme menettäminen yksinkertaistetaan palauttamalle ne taloudellisiin ongelmiin kuten nouseviin polttoaineen hintoihin. Olemme liian suuttuneita ymmärtääksemme miksi bensan hinnan nostamisen vastustamisen tai puolustamisen sirkus olisi mitenkään merkittävämpää kuin omien elämiemme määrittäminen ja ottaminen haltuun.

Vaatikaa lisää! Tämä on mahdollisen pyrkimys murtautua pois mahdottoman, tekopyhän ja pinnallisen elämän kahleista.


Mitä me haluamme?

Yhteiskunnan, kaikkine sen infrastruktuureineen, täydellisen tuhon, tänään. Valtion ja pääoman yht’aikaisen romahduksen. Sen poliittisen ja taloudellisen tyrannian luhistumisen, joka toimii yhteiskunnan kiduttajana ja kahleina – sivilisaation romahduksen.

Tämä on pääsyy tämän lentolehtisen levittämiselle, samaan aikaan kun melkein joka indonesialaisessa kaupungissa pidetään rauhanomaisia mielenosoituksia. Meidän yrityksemme on häiritä pääomaa ja valtiota monin eri tavoin monissa eri paikoissa, mukaan lukien tämän hetken, sillä koemme hyvän mielenosoituksen olevan paikka, jossa rekuperaatio näyttää selvästi kasvonsa (käänt. huom. rekuperaatio = radikaalin epäradikalisoiminen, kapinallisten sulauttaminen valtiovallan piiriin).

Mitä me vaadimme?

Löytäkää vihanne ja antakaa sen tulvia kaduille. Tuhotkaa kaikki omaisuus, joka mielestänne ansaitsee tulla tuhotuksi. Hyökätkää suoraan pääomaa ja valtiota vastaan, vaikka niillä ei olekaan tulevaisuutta.

URBAANIN KAPINAN KAUTTA MAHDOLLISUUTEEN ELÄMÄSTÄ, JOKA ON TÄLLÄ HETKELLÄ MAHDOTON

Tätä lentolehtistä jaettiin Manadossa pidetyn polttoaineen hinnannousua vastustavan mielenosoituksen yhteydessä 27. maaliskuuta 2012, julistuksena useilta anarkisteilta, jotka ottivat osaa protestiin, mutteivät halunneet alistua vasemmiston ja reformistien propagandalle ja sensaationhakuisuudelle.

[disaccords]

Tulosta Email

Paluuviite

Tämän kohteen paluuviite-osoite (Trackback URL): http://takku.net/trackback.php/20120402214041173

Ei paluuviitteitä tähän kohteeseen.

0 kommentti(a)

Yleistä sivuista

Takku on tee-se-itse mediaprojekti, joka sanojen voimalla haluaa rohkaista meitä tavallisia ihmisiä välittömään, puolue-, ammattiliitto- ja järjestötoiminnasta riippumattomaan kapinaan (itse)tuhoisaa (epä)todellisuutta vastaan... Lue lisää

Miten osallistua

Takun toiminta perustuu käyttäjien lähettämään sisältöön. Kuka tahansa voi osallistua sisällön tuottamiseen ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä... Lue lisää

Miete

Oikeuksissa ei ole vapautta. Ne ovat alamaisille annettu myönnytys, ja sellaisina niitä voidaan peruuttaa määräajaksi tai lakkauttaa kokonaan, ja ne myös vahvistavat myöntäjiensä valtaa. Toisin sanoen Valtio myöntää ja ottaa pois oikeuksia omien tarpeidensa mukaan.
Cristian Paladini
"Terroristi on valtio"  (28.6.2007)

Käyttäjätiedot

Rekisteröidy uutena käyttäjänä
Unohtuiko salasana?

Mediakeskus

Mediakeskus

banneri_vaaris

Väärinajattelija

banneri_jkldiy

JKL DIY

banneri_akirjasto

Anarkistinen kirjasto

banneri_meemit

Anarkistimeemit

banneri_varis

Varis-verkosto

banneri_kaninkolo

Mustan kanin kolo

banneri_vapaa

VAPAA

banneri_tyrni

Tyrnikirjasto

banneri_hirvitalo

Hirvitalo

banneri_oulutopia

OulUtopia

banneri_dena

Squat Dena

banneri_kapis

Kapinatyöläinen

banneri_pif

Punk In Finlandnet

AMR Hki

AMR Hki

banneri_squathki

Squat HKI

banneri_aryhma

A-ryhmä

banneri_kirjakahvila

Turun Kirjakahvila

banneri_fifi

fifi.voima.fi

banneri_akl

Aseistakieltäytyjäliitto

banneri_tasajako

Tasajako

banneri_vallankumouksen

Vallankumouksen hedelmiä

banneri_oikeuttae

Oikeutta eläimille

banneri_hyokyaalto

Hyökyaalto

banneri_stoptalvivaara

Stop Talvivaara

banneri_vastavirta

Vastavirta

TURVA-verkosto

TURVA-verkosto