"On vain kaksi tietä; työväenluokan voitto joka kulkee kohti vapautta, tai fasistien voitto joka vie tyranniaan. Molemmat tietävät hyvin mitä häviävälle osapuolelle on luvassa."
Buenaventura Durruti
Takku Facebookissa Takun tarjoamat verkkosyötteet (feedit)
Luo tunnus! | Kirjaudu 13.02.2016 @ 23:11

Tampere: Fuck the NWO -mielenosoitus ja bileet 28.5.


Fuck the New World Order -mielenosoituksen tarkoituksena on yhdistää samalla aallonpituudella olevia ihmisiä, sekä kamppailla yksilönvapauden puolesta ja osoittaa mieltä kaikkea Babylonin suoltamaa paskaa vastaan. Eli jos joku/jokin vituttaa, otappa banneri mukaan ja tuo mielipiteesi julki. Jos politikointi ei kiinnosta, tule nauttimaan hyvästä seurasta ja musiikista.

Mielenosoitus starttaa Tampereen Sorsapuistossa kuun viimeisenä lauantaina. Joukot kootaan klo12-14 välillä, jonka jälkeen marssitaan "festarialueelle" (Hatanpäälle...???). Festarit ovat täysin ilmaiset, mutta ottakaa ihmiset ihmeessä jotain ropoja mukaan, sillä hippikipot kiertävät yleisössä, eikä näitä ilmaiskekkereitä tule jatkossa jos järjestäjät joutuvat maksamaan omista sossumasseistaan.


Fuck the NWO -festareilla kuullaan mm. seuraavia artisteja:

Rotten Sound (http://www.myspace.com/rottensound)

- Jontti (http://www.myspace.com/jonttiku)

- Jeppe (http://www.myspace.com/jeppekvs)

- Dima-One (http://www.myspace.com/dimaone1)

- The Squeak (http://www.myspace.com/thesqueakband)

- Cut to Fit (http://www.myspace.com/cuttofuckingfit)

- Flags of Unity (http://www.myspace.com/Saeaerelae)

- La Murga (http://www.legioonateatteri.fi/?page_id=162)

- Musta Taivas + Vilttiketju

ynnä muita hörhöjä......

 

Sorsapuistossa kantaaottavaa musaa ja runoutta tarjoilee Krisse Sydän.

Sponsored by: Åbong (Pavunvarsi)

Tulevat artistit ja tarkka soittoaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

 

Viva la Revolution!

 

facebook eventti --> http://www.facebook.com/event.php?eid=162766783787157

Tulosta Email

Paluuviite

Tämän kohteen paluuviite-osoite (Trackback URL): http://takku.net/trackback.php/20110523020717108

Ei paluuviitteitä tähän kohteeseen.

18 kommentti(a)

Allaolevista kommenteista on vastuussa vain niiden kirjoittaja, ei sivusto.
23.05.2011 @ 01:23 Anonyymi

Hyvältä vaikuttaa! Ainoo harmi on että tapahtumaan ilmeisesti tulossa siipeilemään piraattipuolue...

[ Vastaa | ]
23.05.2011 @ 10:40 Anonyymi

no, piraattipuolueessa on muutama ihan järkevä tyyppi. tulis puhumaan omana itsenään eikä piraattipuolueen edustajina.

mustikki-distro ilmaantuu paikalle kanssa tyrkyttämään anarkistista propagandaa

[ Vastaa | ]
25.05.2011 @ 11:46 Anonyymi

Juhlat, hienoa!

Mutta puhutaan toki asioista niiden oikeilla nimillä: kapitalismi, tavaratuotanto, vieraantuminen, domestikaatio, sivilisaatio - yleislakko, kommunisointi, villiytyminen.

"Uusi maailmanjärjestys" mielenosoituksen kohteena tuntuu vähän harhaanjohtavalta syntipukilta, jonka vastustaminen latistuu helposti Zeitgeist-henkisiksi reformeiksi tavaratuotannon  ja jakelun uudelleenjärjestämiseksi.

[ Vastaa | ]
25.05.2011 @ 13:01 Anonyymi

No ei mun mielestä pidä ainakaan lähteä ylimieliseksi, jos toisten analyysit ei kahlaa samoissa syvyyksissä tai edes täsmälleen samoilla suunnilla kuin itsellä.

Mä tykkäsin tästä kutsusta siinä, että se meni sillä systeemi on paska -levelillä, joka on ihan hyvä taso jengin keräämiseks yhteen ja siellä sen sisällä voidaan sitten keskustella onko kaiken takana liskot vai symbolinen ajattelu.

[ Vastaa | ]
25.05.2011 @ 17:57 Anonyymi

Sori jos kuulostin ylimieliseltä. Ei ollut tarkoitus dissata juhlia tai edes kutsua.

Mutta eikös nää kommentit ole tarkoitettu sitä varten, että juttuja voi kommentoida?

[ Vastaa | ]
25.05.2011 @ 20:15 Anonyymi

Joo, ja kommenteissa on vastauslinkki sen takia että kommentteja voi kommentoida Smile

Hyvä jos et tarkoittanut tuota ylimieliseksi, halusin kommentoida ehkä enemmän yleisellä tasolla sitä miten monesti vahvoja poliittisia kantoja omaavat ovat helposti ylimielisiä niitä kohtaan jotka ovat eri mieltä, tai jotka menevät yleisemmällä tai pinnallisemmalla tasolla. Itsekin tulee siihen sorruttua välillä. Eikä loppujen lopuksi sillä ole väliä kuka on eniten oikeassa vaan mihin suuntaan toiminta kehittyy.

[ Vastaa | ]
25.05.2011 @ 20:26 Anonyymi

Ilmotelkaas Takussa sitten bileitten jälkeen että miten meni, itse en välimatkan takia pääse paikalle ja olisi kiva tietää että millainen meininki siellä on ollut Wink

[ Vastaa | ]
25.05.2011 @ 20:49 Anonyymi

No joo ei aina tarvi olla supersyvällistä, mutta tää:

"Eli jos joku/jokin vituttaa, otappa banneri mukaan ja tuo mielipiteesi julki."

menee jo vähän liian pitkälle.

x

[ Vastaa | ]
25.05.2011 @ 23:42 Anonyymi

Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mut jos oikeen sitä pilkkua nussitaan niin NWO on nimenomaan se mitä me tarvitaan, vanha valta vittuun ja uusi tilalle nääs, kansanvalta!

[ Vastaa | ]
25.05.2011 @ 23:45 Anonyymi

eipä oo mikään supersyvälinen kommentti... vittu mitä paskaa...

[ Vastaa | ]
26.05.2011 @ 00:06 Anonyymi

Meinasin jo kysyä, että onko kaikki muu sitten ylimielistä paitsi mielistely ja itsesensuuri, kun hokasin, että niskavillat pörhölleen nostattanut ilmaisu on tietenkin tässä: "puhutaan toki asioista niiden oikeilla nimillä". Siis ihan kuin tietäisin itse yksin miten asiat oikeasti ovat, tai mitkä ovat niiden "oikeat nimet". Kieltämättä vähän ylimielisen tuntuista.

Peruutankin täten puheeni niiltä osin, ja korvaan sen jollain tämän tapaisella ilmaisulla: "Minun mielestäni olisi kiinnostavampaa ja ehkäpä hedelmällisempääkin tutkia asioita kuten:" (tjsp).

Muilta osin pitäydyn siinä mitä alun perinkin sanoin.

[ Vastaa | ]
26.05.2011 @ 10:27 Anonyymi

Menin jo sekaisin kuka tässä keskustelussa on kuka.

[ Vastaa | ]
26.05.2011 @ 12:40 Anonyymi

Viimeks oli ainakin hyvät pirskeet. Todella rasismin vastainen tunnelma ja paljon ihmisiä. Muutama huomio muuten loistavista bileistä:

- Yhdessä kohtaa bileitä joku järjestäjistä(?) huuteli lavalla, että lavan edessä oleva turkiskielto paska tjms. pitää siivota pois levittäjien toimesta. Peräänkuuluttaisin solidaarisuutta enkä edellämainitun kaltaista tukarointia, joka oli musta todella perseestä, kun tälläkin hetkellä turkistarhojen kuvaajia kohtaan on nostettu useiden kymmenien tuhansien korvausvaatimukset. Muutenkin hyvää porukkaa ovat.

- Rasismin ohessa voisi nostaa esille seksismin ja homofobian. Juuri fasistit ja patriootti.orgin kaltaset tyypit ovat heteroseksuaalisuudesta poikkeavien tyyppien kurkussa kiinni ja vaativat naisen paluuta hellan ja nyrkin väliin.

- Järjestyksenvalvojien tarve on ehkä vähän kyseenalaista. Ainakin eräässä tilanteessa juuri järjestyksenvalvoja oli umpikännissä haastamassa riitaa jonkun kanssa täysin tyhjästä. Tai ainakin jos järjestyksenvalvojia on, en kannata liivien kantamista, sillä se ruokkii sellaista kuvaa, että tapahtuman turvallisuudesta vastaaminen kuuluu järjestyksenvalvojille(/stevareille/poliiseille/tukareille) eikä kaikille paikallaolijoille. Omaehtoisissa tapahtumissa kaikki ovat vastuussa tapahtumien kulusta ja niin utopistiselta kuin tämä saattaa kuulostaa, niin näin se on usein toiminut.


Mutta paikalla ollaan ehdottomasti ja toivottavasti ei sada!

[ Vastaa | ]
26.05.2011 @ 20:44 Anonyymi

Turkislappuja oli lentänyt tuulen mukana (tai jätetty) mutakuoppaan lavan edessä. Lavalla huuto oli aika selvästi tarkoitettu sen takia, että porukka (tässä tapauksessa turkisflaiereiden jakajat) korjaisivat omat roskat. Aika/Tosi tökerösti huudettu jne., mutta ei sitä pelkästään vittumaisuutta huudettu. Vähän solidaarisuutta myös toiseen suuntaan.

Järkkärit oli pakko olla, koska taphtumasta oli tehty ilmoitukset, joita noudattaen paikalla pitää aina olla järkkäreitä tietty määrä. Järkkäreiden kunto taas oli vähän kyseenalainen...

[ Vastaa | ]
27.05.2011 @ 12:39 Anonyymi

Nämähän bileet ovat nimenomaan kaikkea paskaa vastaan ja vapauden puolesta.

Vapaus ajatella, pitää hauskaa ja edes olla olemassa omana itsenään.

ihmiset sattuvat vaan olemaan erillaisia

ja ihmisillä on usein omat paskat mitä vastaan taistella.

joten miksi alkaa syyttelemään toisiamme,

ja kinastelemaan jostain mielipide eroista.

Juuri tätähän ne lizardit tai miksikä niitä nyt haluattekin kutsua haluavat.

divide et impera, hajoita ja hallitse.

yksittäisinä emme ole mitään, yhdessä ehkä jotain.

ainakin sitä paljon puhuttua "ihmisroskaa".

 

 

 

[ Vastaa | ]
28.05.2011 @ 15:26 Anonyymi

Kulkue eteni Sorsapuistosta Nekalan soramontulle. Kulkueessa oli joitain bandiksia, mm. "Fuck the NWO", jotain seksismin vastaista ja joitain talouteen liittyviä. UPM-Metsän ikkuna rikottiin lähellä yliopistoa. Kulkueessa huudatettiin megafonilla ainakin "Vapaa Nekala" ja "Fuck the NWO" -huutoja ja vähän myös joitain antifasisti- ja anarkohuutoja.

Musa soi PA:sta mutta live-esiintyjät ei ollu vielä alottanu ennen kello neljää, mutta lava on pystyssä ja paikalla on myös anarkistinen Mustikki-distro.

Tapahtumapaikalle päästessä poliisi pyöri festarialueella ja etsi tuttuun tapaan johtajia sun muuta ja otti ainakin yhden henkilön henkilötiedot talteen.

Aurinko paistaa ja varmasti hyvät bileet tulossa!

[ Vastaa | ]
29.05.2011 @ 18:31 Anonyymi

Ai ne oli vapauden puolesta. Mä kun luulin et jos mua vapaus vituttaa niin banneri vaan mukaan että vittuun vapaus ja hyvä meininki.

No ei vaan, mut tollasen tulkinnanvaran toi jätti ja ei kannattas jättää.

x

[ Vastaa | ]
29.05.2011 @ 19:33 Anonyymi

Kutsussahan nimenomaan luki jotain kamppailusta yksilönvapauden puolesta... miten toi oli siis epäselvä?

[ Vastaa | ]

Yleistä sivuista

Takku on tee-se-itse mediaprojekti, joka sanojen voimalla haluaa rohkaista meitä tavallisia ihmisiä välittömään, puolue-, ammattiliitto- ja järjestötoiminnasta riippumattomaan kapinaan (itse)tuhoisaa (epä)todellisuutta vastaan... Lue lisää

Miten osallistua

Takun toiminta perustuu käyttäjien lähettämään sisältöön. Kuka tahansa voi osallistua sisällön tuottamiseen ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä... Lue lisää

Miete

Dialektiikkaa on se miten kuset, ei mitä luet opintokerhoissa.
Leif Färding
(1960-luku)

Käyttäjätiedot

Rekisteröidy uutena käyttäjänä
Unohtuiko salasana?

Mediakeskus

Mediakeskus

banneri_vaaris

Väärinajattelija

banneri_akirjasto

Anarkistinen kirjasto

banneri_fennovoimano

fennovoima.no.com

banneri_eroaarmeijasta

Eroa-Armeijasta.fi

banneri_rojava

Rojavan puolesta

banneri_jkldiy

JKL DIY

banneri_vapaasyndikaatti

vapaasyndikaatti.info

banneri_yleislakko

yleislakko.org

banneri_toimitus

Toimitus

banneri_meemit

Anarkistimeemit

banneri_liittox

liitto X

banneri_varis

Varis-verkosto

banneri_kaninkolo

Mustan kanin kolo

banneri_caradura

Caradura's Lounge

banneri_antivaalit

antivaalit.info

banneri_tyrni

Tyrnikirjasto

banneri_hirvitalo

Hirvitalo

banneri_hyokyaalto

Hyökyaalto

banneri_vapaa

VAPAA

banneri_wikikko

Wikikko.info

banneri_oulutopia

OulUtopia

AMR Hki

AMR Hki

banneri_squathki

Squat HKI

banneri_aryhma

A-ryhmä

banneri_kirjakahvila

Turun Kirjakahvila

banneri_alusta

Alusta

banneri_kapis

Kapinatyöläinen

banneri_ilonpilaaja

ilonpilaaja

banneri_pif

Punk In Finlandnet

banneri_lehtilehti

LEHTI

banneri_fifi

fifi.voima.fi

banneri_akl

Aseistakieltäytyjäliitto

banneri_tasajako

Tasajako

banneri_vallankumouksen

Vallankumouksen hedelmiä

banneri_oikeuttae

Oikeutta eläimille

banneri_stoptalvivaara

Stop Talvivaara

banneri_vastavirta

Vastavirta

banneri_vappu_15

Vallaton vappurieha 2015