"If you want to he happy. Hang your landlord, Cut the parson's throat, Wreck the churches."
Sung by Ravachol at his execution
Takku Facebookissa Takun tarjoamat verkkosyötteet (feedit)
Luo tunnus! | Kirjaudu 01.02.2015 @ 22:59

Vuodenvaihteen tuhopolttoja Venäjällä

Joulun alla Moskovan seudulla MVR poltti työkoneen rakennustyömaalla metsäjärven vieressä. Uudenvuoden yönä taas poltettiin kaksi kaivinkonetta ja asvalttitöissä käytettävä kone moottoritietyömaalla.

Tiedotteet:


"MVR aktivistit polttivat työkoneen täyden kuun yönä 22.-23. joulukuuta. Konetta käytettiin osana Moskovan alueella tapahtuvaa gentrifikaatioprojektia, jossa paikallisviranomaiset päättivät rakentaa rikkaiden asuntoja kuvankauniin metsäjärven rannalle. Kuten tavallista, rikkaiden tulisi maksaa pikkuisen enemmän ylimielisyydestään ja halveksunnastaan tavallisia ihmisiä kohtaan (joilta ryövättiin paikka uida ja kävellä), mutta ennen kaikkea luonnon raiskaamisestaan. Hyvää kriisiä ja onnellista uutta pelon vuotta Venäjältä! (Merry crisis and happy new fear)

MVR-Venäjä"

ja

"MVR juhli uutta vuotta polttamalla moottoritien rakennuskoneita

Uusi teollisen kehityksen projekti Moskovan seudulla alkaa 1.1.2011.

Se tarkoittaa 90% metsähakkuita, jotka iskevät siihen mitä on jäljellä paikallisesta luonnosta ja villielämästä, minkä lisäksi perässä seuraa lukemattomia ongelmia kuten kuivuutta, maastopaloja, saastunutta ilmaa ja kaupunkiekologian rappeutumista entisestään.

Joten vastalauseena näille suunnitelmille sytytimme palamaan kaksi kaivinkonetta ja asvaltin levittämisessä käytettävän koneen. Liekit nielaisivat ne pian keskiyön jälkeen, erilaisten ilotulitteiden äänessä ja valossa. Se oli jotain näkemisen arvoista."

[Bite Back 1,2]

Tulosta Email

Paluuviite

Tämän kohteen paluuviite-osoite (Trackback URL): http://takku.net/trackback.php/20110109115249740

Ei paluuviitteitä tähän kohteeseen.

0 kommentti(a)

Yleistä sivuista

Takku on tee-se-itse mediaprojekti, joka sanojen voimalla haluaa rohkaista meitä tavallisia ihmisiä välittömään, puolue-, ammattiliitto- ja järjestötoiminnasta riippumattomaan kapinaan (itse)tuhoisaa (epä)todellisuutta vastaan... Lue lisää

Miten osallistua

Takun toiminta perustuu käyttäjien lähettämään sisältöön. Kuka tahansa voi osallistua sisällön tuottamiseen ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä... Lue lisää

Miete

Isoisä keskeytti löylynheiton huomauttaakseen, että monet hänen pojistaan olivat itse asentaneet sähkökiukaat omakotitaloihinsa niiden rakentamisen yhteydessä ja että tornionlaaksolainen kulttuuri oli sen seurauksena tuomittu pikaiseen tuhoon. Huomautuksen kohteeksi joutuneet pojat puolustautuivat sanoen, että kiukaat oli ostettu Suomesta ja että ne sen vuoksi olivat laadultaan lyömättömiä, täysin verrattavissa puulämmitteisiin kollegoihinsa, ja että ne olivat saaneet suomalaisessa Saunalehdessä arvosanaksi viisi viidestä saunavihdasta. Siihen isoisä tokaisi yrmeästi, että sähkö oli naurettavin kaikista Etelä-Ruotsin kautta saapuneista keksinnöistä, keksintö, joka oli hemmotellut väestön piloille, pienentänyt työmiesten ja naisten lihasmassaa, laskenut kylmänsietokykyä, tärvellyt hämäränäön, aiheuttanut lapsille meluvahinkoja ja vienyt heiltä kyvyn syödä pilaantunutta ruokaa, ja joka paraikaa oli hävittämässä sukupuuttoon tornionlaaksolaista sitkeyttä ja kärsivällisyyttä, koska kaikki työt suoritettiin nykyisin pikavauhtia moottoreiden avulla. Kohta puoliin seksikin varmaan korvattaisiin sähköllä, koska se oli sekä hikistä että rasittavaa puuhaa ja koska kaikkea sellaista pidettiin nykyisin vanhanaikaisena.
Mikael Niemi
Populaarimusiikkia Vittulajänkältä  (2000)

Käyttäjätiedot

Rekisteröidy uutena käyttäjänä
Unohtuiko salasana?

Mediakeskus

Mediakeskus

banneri_vaaris

Väärinajattelija

banneri_jkldiy

JKL DIY

banneri_akirjasto

Anarkistinen kirjasto

banneri_meemit

Anarkistimeemit

banneri_varis

Varis-verkosto

banneri_kaninkolo

Mustan kanin kolo

banneri_vapaa

VAPAA

banneri_tyrni

Tyrnikirjasto

banneri_hirvitalo

Hirvitalo

banneri_oulutopia

OulUtopia

banneri_dena

Squat Dena

banneri_kapis

Kapinatyöläinen

banneri_pif

Punk In Finlandnet

AMR Hki

AMR Hki

banneri_squathki

Squat HKI

banneri_aryhma

A-ryhmä

banneri_kirjakahvila

Turun Kirjakahvila

banneri_fifi

fifi.voima.fi

banneri_akl

Aseistakieltäytyjäliitto

banneri_tasajako

Tasajako

banneri_vallankumouksen

Vallankumouksen hedelmiä

TURVA-verkosto

TURVA-verkosto

banneri_oikeuttae

Oikeutta eläimille

banneri_hyokyaalto

Hyökyaalto

banneri_stoptalvivaara

Stop Talvivaara

banneri_vastavirta

Vastavirta